Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ‏


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ
Ένα θέμα που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αποκτά τεράστιες διαστάσεις, όχι μόνο στις χώρες της Δύσεως αλλά και στη δική μας, είναι το θέμα του Σατανισμού. Ο Σατανισμός δεν είναι απλώς μία αίρεση που απομακρύνει τον άνθρωπο από το Θεό, αλλά ένα κίνημα και ένας τρόπος ζωής πού διαστρέφει τελείως την ανθρώπινη φύση και δαιμονοποιεί τον άνθρωπο. Ήδη στις χώρες της Δύσεως οι τόποι λατρείας πού είναι αφιερωμένοι στη λατρεία τού Σατανά ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Τραγικά θύματα της πραγματικής αυτής μάστιγας είναι οι νέοι άνθρωποι, πού πελαγωμένοι σ’ έναν κόσμο, στον οποίο η εμπιστοσύνη στους άλλους είναι δύσκολη, ο ανταγωνισμός πρώτος κανόνας της ζωής και ιδανικό το χρήμα και το βόλεμα, νομίζουν ότι βρίσκουν στο σατανισμό ασφάλεια, σιγουριά και τη δύναμη εκείνη που θα τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες τής ζωής. Και τελικά αντί  της ευτυχίας συναντούν τη δυστυχία, αντί της ελευθερίας τη χειρότερη υποδούλωση, αντί της ζωής το θάνατο.
Τα όσα ακολουθούν είναι μια προσπάθεια, πρώτον , να δοθούν με απόλυτη συντομία μερικά στοιχεία για το τι πραγματικό είναι ο σατανισμός και ποιες είναι οι ολέθριες συνέπειές του για τον άνθρωπο.
Ο Σατανισμός
Ο σατανισμός είναι λατρευτική πίστη η οποία έχει ως επίκεντρό της τον Σατανά, ή διάβολο, οντότητα που σύμφωνα με την παράδοση των ιουδαίων και των χριστιανών είναι ο έσχατος αντίπαλος του Θεού, ενσαρκώνοντας την αρχή του απόλυτου κακού.
Δεν λείπουν λατρείες αρνητικών δυνάμεων στο περιθώριο και των άλλων θρησκειών, όμως ο σατανισμός εντοπίζεται στο θρησκευτικό ορίζοντα του ιουδαιοχριστιανισμού, επειδή αποδέχεται κατ’ αρχήν το μονοθεϊσμό και την αντίληψη της Βίβλου για το διάβολο.
Οι ερευνητές θρησκειολόγοι προτείνουν τέσσερις τύπους σατανισμού: α) τον μεσαιωνικό, β) τον θρησκευτικό γ) τον ερασιτεχνικό δ) τον πνευματικό ή συμβολικό.




Έχουμε και στην Ελλάδα μαγίστρους του Σατανά»!

Τι αποκαλύπτει ενεργό μέλος της Εκκλησίας του Εωσφόρου για τη δράση της στη χώρα μας, την κόκκινη ταυτότητα (στα λατινικά) και το 666.

Από τον Κώστα Καντούνη

Ήταν η εποχή των συλλήψεων των σατανιστών της Παλλήνης, με τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να προβάλλουν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, εικόνες από ανθρωποθυσίες, «μαύρες» τελετές και σατανιστικά σύμβολα.
Καταιγισμός μηνυμάτων που, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενέτειναν και τη «μυθική», αρρωστημένη διάσταση στο ζήτημα και ταυτόχρονα εξίσωνε μανιακούς δολοφόνους με νεαρούς που είχαν... αλογοουρές και άκουγαν «σκοτεινή» μουσική και ψυχωσικούς ή σχιζοφρενείς με θεωρητικούς του σατανισμού.
Πολλές ομάδες
Σύμφωνα με στοιχεία του γραφείου παραθρησκευτικών οργανώσεων της Αστυνομίας, που υπάγεται στην Ασφάλεια Κράτους - Πολιτεύματος, στην Ελλάδα υπάρχουν πολυάριθμες ομάδες σατανιστών, που οργανώνονται και επικοινωνούν μέσω διαδικτυακών φόρουμ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως σπάνια προβαίνουν σε φρικιαστικές τελετές (πόσο μάλλον σε ανθρωποθυσίες) ή παραβατικές συμπεριφορές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, επισημαίνουν οι αρμόδιοι, είναι οι -συνήθως μοναχικοί- μιμητές συμπεριφορών που παρατηρούνται σε χώρες του εξωτερικού, όπου πράγματι καταγράφονται ανατριχιαστικές δολοφονίες και βιασμοί για χάρη του Εωοφόρου.
«Έχει προβλήματα»
Στην περίπτωση του 22χρονου «σατανιστή» της Γλυφάδας, που την Κυριακή του Πάσχα του 2014 δολοφόνησε στη Γλυφάδα μια άστεγη και τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια, αναφέρεται ο 36χρονοδ Σπύρος Σ., ενεργό μέλος της - παγκόσμιας, με έδρα την Αμερική - Εκκλησιάς του Σατανά (ΕτΣ): «Δεν έχουμε να κάνουμε με σατανιστή. Ο νεαρός δολοφόνος προφανώς και είχε διάφορα άλλα προβλήματα και μέσα σε όλα αυτά είχε πλάσει την εικόνα ότι ως σατανιστής είναι αιμοβόρος δολοφόνος, όπως δηλαδή τον δίδαξαν τα μέσα ενημέρωσης και η ίδια η κοινωνία» υποστηρίζει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο 36χρονος. Με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στο εξωτερικό, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών και σήμερα κάτοικος Γλυφάδας με υψηλή θέση σε εταιρία τηλεπικοινωνιών, αναφέρει (με πικρία) ότι δύσκολα θα δήλωνε ανοικτά σατανιστής. Ταυτόχρονα, όμως, επιδεικνύει σε όσους εμπιστεύεται την κόκκινη ταυτότητα με τους λατινικούς χαρακτήρες, που πιστοποιεί ότι είναι ενεργό μέλος της ΕτΣ!
Διαταραγμένος
«Το έγκλημα είναι έγκλημα, απ' όποιον και αν διαπράττεται. Ο ίδιος ο Λέβι, ιδρυτής της ΕτΣ, βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τις αμερικανικές Αρχές για κάθε επιτήδειο που δολοφονούσε στο όνομα του Σατανά και τελικά το μόνο που κατάφερνε ήταν να δημιουργεί παγκόσμιο πανικό για τους σατανιστές. Ο νεαρός δολοφόνος είναι προφανώς διαταραγμένος και είμαι βέβαιος ότι, αν είχε ασχοληθεί πραγματικά με τον χώρο μας, που σε χώρες του εξωτερικού είναι νόμιμη και αναγνωρισμένη θρησκεία, θα διαπίστωνε ότι δεν έχουμε σχέση με ανθρωποθυσίες, με τα 666 και τα υπόλοιπα» προσθέτει».
Ο Σπύρος Σ. αναφέρει ακόμη: «Δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των ενεργών σατανιστών στην Ελλάδα. Αφ’ ενός σε στιγματίζει, αφετέρου υπάρχει πολύ διακριτή ιεραρχία και δεν μπορεί ο καθένας μας να λέει ό,τι θέλει. Οι ομάδες που σχη­ματίζονται είναι ολιγομελείς και καθόλα νόμιμες στη δράση τους. Έχουμε στην Ελλάδα και ανθρώπους που είναι στα ανώτε­ρα κλιμάκια της ιεραρχίας, ανώτερους ιερείς ή μαγίστρους, όπως τους λέμε, που με τη σειρά τους λογο­δοτούν σε ανωτέρους τους στο εξωτερικό»


Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ισόβια στον 23χρονο που δολοφόνησε την άστεγη στη Γλυφάδα
Σάστισαν οι δικαστές και οι ένορκοι με τον ψυχρό κυνισμό του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, που πολτοποίησε με μια πέτρα το κεφάλι 40χρονης άστεγης το Πάσχα του 2014, στη Γλυφάδα.
Ο 22χρονος  ισχυρίστηκε ότι δεν είναι τρελός, αλλά… προφήτης του άρχοντα του σκότους, ο οποίος τον καθοδηγούσε, με αποτέλεσμα η καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη να είναι ομόφωνη!
Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη φρικτή δολοφονία της Ειρήνης Τσάβαρη που κατέληξε να γίνει σπονδή στο Σατανά, ο νεαρός δολοφόνος έδειχνε να μη χωράει στο θολωμένο μυαλό του το κακό που προξένησε. Απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και δήλωσε ότι πήρε εντολή από τον Εωσφόρο να κάνει ανθρωποθυσία, η οποία, όπως υποστήριξε, έγινε για… καλό σκοπό! «Με πλησίασαν τα πνεύματα και μου είπαν: “Πρέπει να σκοτώσεις για μας”! Μου είπαν ότι, αν θέλω να με αφήσουν ήσυχο και να κάνω κάτι παραπάνω, θα πρέπει να συμπορευτώ μαζί τους» ανέφερε ο 23χρονος όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου πώς έφτασε να σκοτώσει με πρωτοφανή αγριότητα την άτυχη 40χρονη.
«Δεν είμαι τρελός! Πιστεύω αυτά που είπα. Όπως υπάρχει Θεός, υπάρχει και Σατανάς!» ήταν μία από τις φράσεις που είπε ο 23χρονος, κάνοντας όλους να παγώσουν και να τον κοιτάζουν απορημένοι. Στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί πώς ξεκίνησαν τα πνεύματα: «Άκουγα φωνές, κραυγές… Λες και το σπίτι ήταν στοιχειωμένο. Ήθελα να με αφήσουν ήσυχο και για να ηρεμήσω έπαιρνα ναρκωτικά»! όταν η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί επέλεξε να σκοτώσει μία άστεγη την οποία είδε τυχαία να κοιμάται στο παγκάκι, ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου απάντησε χωρίς δισταγμό: «Ήταν το μόνο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή για να απαλλαγώ από τις φωνές. Πίστευα ότι δεν θα την αναζητούσε κανείς και δεν θα προκαλούσα τόσο μεγάλο κακό. Πίστευα ότι δεν θα πονούσε κάποιος…».


«Οι φωνές δυνάμωναν! Ζητούσαν κι άλλα»
Θα συνέχιζε τα αποτρόπαια εγκλήματα και μάλιστα ήταν αποφασισμένος να θυσιάσει ακόμα και βρέφη ή νεαρές παρθένες στον βωμό του Εωσφόρου, όπως ομολόγησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, προκαλώντας σοκ σε όλους όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο!
«Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ήθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!» αποκάλυψε στην απολογία του ο νεαρός, που είχε βάλει στόχο της ζωής του να υπηρετεί τις δυνάμεις του σκότους. Το ότι ο 23χρονος ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να επιτύχει τον σκοπό του, που ήταν να γίνει αρχιερέας του Σατανά, επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του και ο στρατιωτικός με τον οποίο επικοινωνούσε στο facebook: «Ήταν αποφασισμένος να πατήσει επί πτωμάτων για να μυηθεί στον σατανισμό. “Δώσε μου ένα καθαρό όπλο και σου τρώω όποιον θες…” μου είπε κάποια στιγμή!» κατέθεσε ο μάρτυρας, ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές για τον 23χρονο Αλέξανδρο όταν εκείνος υπερηφανεύτηκε για τη δολοφονία που διέπραξε.
Λίγο μετά τη σύλληψή του ο «σατανιστής της Γλυφάδας», ο οποίος πίστευε ότι τον καθοδηγούσε ο Εωσφόρος, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι σκόπευε να διαπράξει και δεύτερη τελετουργική δολοφονία, αλλά δεν πρόλαβε.
Στή δίκη του ομολόγησε πρώτη φορά ότι οι φωνές μέσα στο κεφάλι του τον είχαν προστάξει να σκοτώσει μικρά παιδιά και νεαρά κορίτσια.
Τα πνεύματα
Σοκ προκάλεσε και ο ισχυρισμός του 23χρονου ότι τα πνεύματα τον… επισκέπτονταν ακόμη και μέσα στη φυλακή: «Είχα αποκαλύψεις ότι είμαι προφήτης του Αντίχριστου!» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι βαθιά μέσα του γνώριζε ότι ήταν ο «εκλεκτός»!
Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε γιατί στις συνομιλίες που είχε στο facebook με έναν τέκτονα (τον άνθρωπο που τον παγίδευσε και ειδοποίησε την Αστυνομία) δεν ρωτούσε πως θα μπορούσε να απαλλαγεί από τα πνεύματα (όπως διατεινόταν ότι ήταν η επιθυμία του), αλλά προσπαθούσε να μάθει πώς θα ερχόταν σε επαφή με τους ανώτερους στην ιεραρχία προκειμένου να γίνει «αρχιερέας του Σατανά». Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ήθελε να μυηθεί στον σατανισμό και μάλιστα πίστευε ότι η ζωή του θα βελτιωνόταν αν γινόταν «αρχιερέας του άρχοντα του σκότους»! Πρόσθεσε ακόμη ότι ο σκοπός της πράξης του ήταν… καλός, προκαλώντας την αντίδραση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία τον ρώτησε: «Και τότε γιατί δεν σκοτώνατε τη μητέρα σας;» «Και πού ξέρετε αν δεν το είχα σκεφτεί;» ήταν η κυνική απάντηση του 23χρονου, που πάγωσε το δικαστήριο.
Στο τέλος της απολογίας του ο σατανιστής της Γλυφάδας είπε ότι προσδοκά στην αθώωσή του και κατέληξε με πρωτοφανή ψυχραιμία: «Έκανα ό,τι με πρόσταξε ο άρχοντας. Πιστεύω στον Σατανά! Υπάρχει, όπως υπάρχει Θεός»! Η αυλαία της πολύκροτης δίκης έπεσε με την καταδίκη του 23χρονου σε ισόβια και σε επιπλέον πέντε μήνες φυλάκιση για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή: Espresso

Η φρίκη (πριν από 21 χρόνια) με Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη

Από αριστερά: Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμήτρα Μαργέτη
 
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ χρόνια (σ.σ. 2014) συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες από τον Ιούνιο του 1995, όταν οι Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη, γνωστοί ως σατανιστές της Παλλήνης, οδηγούνταν στο Κακουργιοδικείο Αθηνών. Τα γεγονότα που καθήλωσαν το πανελλήνιο ξεκίνησαν να καταγράφονται τον Αύγουστο του 1992. Στις 27 του μηνός οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών τότε, αντίστοιχα, προσέγγισαν τη 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου και, με το πρόσχημα ότι εξασκούν λευκή μαγεία, την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Την οδήγησαν τότε στη θέση Σέσι, στο Κορωπί όπου την έγδυσαν, της πήραν τα κοσμήματα και στη συνέχεια τη σκότωσαν χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα ξύλο και στραγγαλίζοντας την. Στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη, προκαλώντας μάλιστα πυρκαγιά
Έχοντας ήδη μικρή εμπειρία από «μαύρες» τελετές στην Παλλήνη και στο Κορωπί, στις οποίες συμμετείχε και η 16χρονη τότε Δήμητρα Μαργέτη, οι δύο νεαροί σατανιστές άρχισαν να αναζητούν το δεύτερο θύμα τους. Αυτό βρήκαν στις 14 Απριλίου του 1993 στο πρόσωπο της 28χρονηδ Γαρυφαλλιάς Γιούργα, μητέρας δύο παιδιών. Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης τη συνάντησαν τυχαία καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς την υπέβαλαν σε έλεγχο και την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο τους. Στη συνέχεια την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου την έδεσαν, τη βίασαν και τη σκότωσαν πολτοποιώντας το κεφάλι της με πέτρα Οι πολύκροτες συλλήψεις έγιναν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες, τον Δεκέμβρη του 1993, ενώ η δίκη ξεκίνησε το 1995. Η Μαργέτη αποφυλακίστηκε το 2001, ο Δημητροκάλης τον Μάρτιο του 2014, ενώ ο Κατσούλας αποφυλακίστηκε το 2015.

Ποίοι ήταν


Ασημάκης Κατσούλας
Γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.
Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες. Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993. Οι συγκατηγορούμενοί του τον σκιαγραφούσαν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.
Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη
Η Δήμητρα Μαργέτη αποφυλακίστηκε το 2001 και οι πληροφορίες την θέλουν να έχει αλλάξει εντελώς ζωή. Είναι παντρεμένη, έχει γίνει μητέρα και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν το που βρίσκεται. Τότε ήταν 18 χρόνων και είχε σχέση με τον Κατσούλα, ενώ κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις των άλλων δυο.
Ο Μάνος Δημητροκάλης αφέθηκε ελεύθερος το 2014 και όπως και η Μαργέτη εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Κατά γενική ομολογία είχε γίνει άλλος άνθρωπος μέσα στις φυλακές και προσπάθησε να διαγράψει το «μαύρο» παρελθόν του. Τότε κατά την διάρκεια της δίκης χαρακτηρίστηκε από συμμαθητές και φίλους σαν ένα χαμηλών τόνων παιδί. Πολύ καλός μαθητής, συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος. Προέρχεται από αστική οικογένεια, γεννημένος στις 9.4.1974 στην Αθήνα. Κάτοικος Παλλήνης, χωρίς να γνωρίζει τον Κατσούλα πριν ο ίδιος μυηθεί στο σατανισμό. Πληροφορίες θέλουν τον Δημητροκάλη να διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τη Δήμητρα Μαργέτη, πριν αυτή τον εγκαταλείψει για χάρη του Κατσούλα.


«Καμπανάκι για όλους τους γονείς»
ΣΑΝ «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» που πρέπει να οδηγεί τους γονείς στην αναζήτηση βοήθειας για το παιδί τους είναι, συμφωνά με τους ειδικούς, η απομόνωση, τα πολύ έντονα μαθησιακά προβλήματα και η χρήση ουσιών.
«Ένα παιδί που φτάνει στο σημείο να διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει προφανώς χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα. Όμως ουδείς οδηγείται στον φόνο, στα ναρκωτικά, σε τελετές ή άλλα σκοτεινά μονοπάτια από τη μία ημέρα στην άλλη. Προηγείται μια σειρά γεγονότων και πρέπει όλοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, να είμαστε σε εγρήγορση» λέει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» η δρ Σμαρούλα Παντελή ιατρική ψυχολόγος - συγγραφέας.
Περιπτώσεις που αναπτύσσουν επιθετικές συμπεριφορές, σύμφωνα με τη δρα Παντελή, «είναι συνήθως παιδιά απομονωμένα κοινωνικά με διαταραγμένη προσωπικότητα. Όλοι οι νέοι στην εφηβεία τους προσπαθούν να δομήσουν την κοινωνική τους ταυτότητα και να γίνουν αρεστοί Όταν δεν νιώθουν αποδεκτοί από φίλους ή και την ομογένεια τους, μπορεί να παρασυρθούν σε παραβατικές συμπεριφορές» προσθέτει. Για τον λόγο αυτόν, τονίζει, «δεν αρκούν νουθεσίες, θυμός και μαλώματα. Κανένα παιδί δεν συνετίζεται με τις φωνές και με την αποκήρυξη και σίγουρα δεν αποτελεί λύση το να κρύβουμε τα προβλήματα του, ψυχολογία και όχι μόνο, κάτω από το χαλί». «Όταν το παιδί κλείνεται, δεν βγαίνει με φίλους, δεν έχει κίνητρα, είναι η ώρα να ζητήσουμε βοήθεια από ειδικούς» καταλήγει η Σμαρούλα Παντελή

Πηγές :
Κυριακάτικη Δημοκρατία 22.6.2014
Espresso
http://www.pentapostagma.gr/2012/05/blog-post_9716.html#ixzz1x0EFjL00 
http://geitoniamou.gr/2015/10/isovia-ston-23chrono-alexandro-papageorgiou-pou-dolofonise-tin-astegi-sti-glifada/
http://www.protothema.gr/greece/article/449652/apofulakistike-o-arhisatanistis-tis-pallinis-asimakis-katsoulas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: