Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ





ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ,

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ

ΑΣ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ

ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ



ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το πολιτικό και όχι μόνο καθεστώς της χώρας μας έκανε την επίθεση που τόσο καιρό σχεδίαζε και οργάνωνε, ενάντια σε αυτούς που κράτησαν με το αίμα τους και τους αγώνες τους εδώ και αιώνες τους σκοταδιστές και τους βάρβαρους μακριά από την πόρτα της Ευρώπης,     

Οι πολεμιστές του φωτός γι ακόμη μια φορά δέχονται θανάσιμη επίθεση από τους  ανθέλληνες και τους προδότες, που φορώντας διάφορες μάσκες μέρα και νύχτα αδιάκοπα χτενίζουν την πατρίδα μας μαχαιρώνοντας την σε όποιο σημείο βρούνε, προκειμένου κάποια στιγμή να πέσει κάτω από την αιμορραγία, για να ορμήσουν τότε επάνω της και να σκίσουν το σώμα της, μοιράζοντας τα ιμάτια της επάνω από ένα ξέφρενο γλέντι, γελώντας και ουρλιάζοντας συνάμα, όπως κάνουν οι πεινασμένες ύαινες όταν τρώνε σχεδόν ζωντανό το θύμα τους, γιατί στην ουσία αδυνατούν να το σκοτώσουν.

Το καθεστώς της πατρίδας μας, που λίγα έχει να ζηλέψει από τα ανάλογα ασιατικά, αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και βγήκε με την μανσέτα στο δρόμο και  άρχισε αδιακρίτως  να κατακρεουργεί αυτούς που δεν μπορούσαν να κρυφτούν και να διαφύγουν της σφαγής, αυτούς δηλαδή που πάντα πολεμούσε και που πάντα μαχαίρωνε με την πρώτη ευκαιρία. Διότι τους άλλους, τους όμοιους του, ούτε θέλει, αλλά και ούτε μπορεί να τους βρει. Γιατί εδώ και δεκάδες χρόνια το ίδιο το καθεστώς τους κατασκεύαζε συνταγματικά και νομοθετικά οχυρά για να έχουν πάντα προστασία, έτσι ώστε, να συντηρούν και να εξυμνούν για πάντα, με την σάπια παρουσία τους, το καθεστωτικό σύστημα, που με την κάπα της δημοκρατίας έπραξε και συνεχίζει να πράττει τρομερά και φοβερά εθνικά και οικονομικά εγκλήματα.

ΑΥΤΟΙ λοιπόν ονομάζουν αυτό το καθεστώς που κατασκεύασαν εδώ και τριάντα έξι χρόνια δημοκρατία, όπου μέσα σε αυτήν την δημοκρατία δεν πληρώνουν φόρους, δεν δικάζονται ποτέ και για τίποτα, δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, παίρνουν όσα θέλουν και από όποιον θέλουν, παραδίδουν ότι μας ανήκει στους ξένους και παίρνουν ακόμα και ότι δεν τους ανήκει. Μπορούν να εκφράζονται όπως αυτοί το επιθυμούν, μπορούν να κλέβουν, να προδίδουν, να λεηλατούν χωρίς συνέπειες, μπορούν να έχουν στην κατοχή τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μετοχές και δεκάδες ακίνητα, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν για το που τα βρήκαν, μπορούν να διορίζουν όποιον θέλουν, εκεί που θέλουν, μπορούν να βγάζουν νόμους ανθελληνικούς και προδοτικούς, χωρίς κανένα κόστος γι αυτούς. Έχουν εφόρου ζωής μια ολόκληρη στρατιά να τους προστατεύει, είτε με όπλα, είτε με γραπτά, πάνε μόνο σε πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές, έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα και βίλες για σπίτια, και το κυριότερο, αυτοί μαζί με τους απογόνους τους ζούνε τον παράδεισο, ενώ εμείς με τους δικούς μας απογόνους την κόλαση, αυτήν την κόλαση που οι ίδιοι δημιούργησαν και κατασκεύασαν για εμάς. Αυτό το καθεστώς, αυτά τα καθάρματα, το ονομάζουν δημοκρατία.

Με την καθεστωτική τους αντίληψη και χωρίς την έγκριση μας κομματιάζουν την πατρίδα μας και την δίνουν βορά στις ποιο μοχθηρές και βάρβαρες ανθρώπινες φυλές, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να έχουν τα βασιλικά και δικτατορικά προνόμια τους, αγνοώντας εάν σε λίγα χρόνια καταστρέψουν μια για πάντα ότι με κόπο, αγώνες και αίμα μας κληροδότησαν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι μας. Αλλά ξέχασα, ο δικός τους πρόγονος με διάφορες μορφές τα ίδια ακριβώς δεν έκανε προδίδοντας .

Γκρέμισαν τα πάντα, στέρησαν συντάξεις, δώρα και μισθούς από αυτούς που το μόνο που είχαν σαν περιουσιακό στοιχείο ήταν αυτές οι συντάξεις, αυτά τα δώρα και αυτοί οι μισθοί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για να σιγουρευτεί το άθλιο καθεστώς ότι, ο θάνατος θα είναι σίγουρος και η αντίσταση μηδενική έβαλε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων να πληρώνει δεκάδες φόρους και δεκάδες απάνθρωπα και αντισυνταγματικά πρόστιμα, τέτοια που ούτε οι Οθωμανοί επί τουρκοκρατίας δεν επέβαλαν, από τα είδη μειωμένα χρήματα που τους άφησε για να μπορούν να ζουν με το ελάχιστο της αξιοπρέπειας, δηλώνοντας γι ακόμη μια φορά το καθεστώς ότι, οι αδύναμοι και οι μη έχοντες θα σηκώσουν και πάλι το βάρος από το ατελείωτο φαγοπότι, που συνεχίζουν να κάνουν οι ίδιοι ακόμη και τώρα.

Όλοι οι ανθέλληνες και όλοι οι προδότες που έχουν ματώσει την χώρα και τον λαό με κάθε τρόπο έχουν τα κόλλυβα στην ζώνη τους. Ότι και αν υπογράψουν, ότι και αν παραχωρήσουν, ότι και αν υποστηρίξουν, στο τέλος δεν θα γλιτώσουντην λαϊκή καταδίκη, διότι η χώρα μας εκτός από αυτούς γέννησε και θα συνεχίσει να γεννά παλικάρια, που είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι, θα πεθαίνουν και θα πέφτουν στον γκρεμό αγκαλιά μαζί με την σημαία της πατρίδος τους, χύνοντας εκτός από το αίμα τους και τα όποια δάκρυα πικρίας τους έχουν απομείνει. Αυτή η χώρα, αυτή η πατρίδα, αυτή η μάνα, δεν θα πεθάνει ποτέ, όσο θα υπάρχουν ήρωες που για την μοναδική της ομορφιά και γοητεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτήν ότι πολυτιμότερο έχουν, την ίδια τους την ζωή.

Σε αυτά τα ανθελληνικά, προδοτικά και καθεστωτικά τομάρια, γνωρίζουμε καλά ότι,  τους προκαλεί μεγάλο πόνο και αηδία  ότι νόημα αρχίζει και πηγάζει από  λέξεις  όπως πατριώτης και πατρίδα. Γνωρίζουμε επίσης καλά ότι κάνουν τα πάντα για να εκλείψουν και οι πατριώτες, και οι πατρίδες, αλλά αλλά ας έχουν υπόψη τους το εξής:

Η πατρίδα μας, δεν θα πεθάνεις ποτέ, όχι μόνο όσο αναπνέει ελεύθερα και ο τελευταίος από εμάς, αλλά ακόμα και εάν πεθάνουν όλα της τα παιδιά γιατί έχει  μαζί της να την προστατεύουν αυτοί που  την δημιούργησαν και την δόξασαν, κάνοντας τα ιερά της χώματα σπίτι τους και τις κορφές των ιερών της βουνών θρόνους.ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: