Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πιτσιρίκος : Ανακοίνωση του ISIS για την Ελλάδα




Ανακοίνωση του ISIS για την Ελλάδα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα ανακοίνωση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), στην οποία οι τζιχαντιστές αναφέρονται και στην Ελλάδα.
Στην ανακοίνωσή του, το ISIS ειρωνεύεται τη γαλλική κυβέρνηση και την απόφασή της να βγάλει τον στρατό στους δρόμους, αναφέροντας πως «αν η Γαλλία είχε βγάλει τόσους στρατιώτες στους δρόμους στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν θα έκαναν παρέλαση οι Ναζί στους δρόμους του Παρισιού».
Για την Ελλάδα, οι τζιχαντιστές αναφέρουν πως δεν την θεωρούν ευρωπαϊκή χώρα, οπότε δεν πρόκειται να της επιτεθούν.
«Στόχος μας είναι η Ευρώπη και όχι η Ελλάδα» αναφέρει το ISIS, συμπληρώνοντας πως «η Ελλάδα ανήκει κατά λάθος στην Ευρώπη, αφού έχει θεοκρατία».
Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα που δέχεται η χώρα μας στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού και οι Σύροι πρόσφυγες που φτάνουν ημιθανείς στις παραλίες των νησιών μας, η πρώτη φράση που λένε είναι «Εμείς θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη».
Η ανακοίνωση του ISIS προκάλεσε την αντίδραση του πολιτικού κόσμου της χώρας μας, αφού όλοι θεωρούν πως θίγει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και απειλεί να θέσει την Ελλάδα εκτός ευρώ.
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας καλεί το ISIS να χτυπήσει και την Αθήνα, για να κάνει τους Αθηναίους να αισθανθούν Παριζιάνοι.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, το ISIS στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Μητροπολίτη Άνθιμο και «τους άλλους ορθόδοξους ταλιμπανομουλάδες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ενδιαφέρον έχει η αναφορά του ISIS πως «δεν θα μπορούσαμε ποτέ να χτυπήσουμε έναν χώρο διασκέδασης στην Ελλάδα, αφού οι Έλληνες διασκεδάζουν σε σκυλάδικα, και εκεί οι πελάτες είναι πιο φορτωμένοι με όπλα από εμάς».
Το pitsirikos.net είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. 
Υποστηρίξτε. Ευχαριστώ.
http://pitsirikos.net/2015/11/ανακοίνωση-του-isis-για-την-ελλάδα/

Δεν υπάρχουν σχόλια: