Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μια χρήσιμη διεύθυνση : Lost & Found (Χάθηκε - βρέθηκε)





Lost & Found
Χάθηκε - βρέθηκε
Ένας πολύ χρήσιμος ιστότοπος που μπορεί κάποια στιγμή να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Απλά έχετε τον υπόψη σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε  το πότε θα τον χρειαστείτε…
Ο  αυθεντικός ιστότοπος στην Ελλάδα για ότι χάθηκε ή βρέθηκε. Λειτουργεί χωρίς  διακοπή από το 2005 και έχει αμέτρητες επιτυχίες.Ψάξε και εσύ για αυτό που έχασες. Περιηγήσου τις σελίδες του και ίσως θα βρεις ότι έχασες.
Λίγα λόγια από τους διαχειριστές του lost & found
Μετά από συστηματική έρευνα diapist;vsame ότι οι δημόσιες υπηρεσίες αποκάλυψης, καταγραφής, συλλογής και επιστροφής χαμένων αντικειμένων χώλαιναν σοβαρά -κάτι που ισχύει και μέχρι σήμερα - και έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε την σελίδα μας.
Ο τρόπος με τον οποίο το lostandfound.gr βοηθάει στην ανεύρεση απολεσθέντων αντικειμένων και κατοικίδιων ζώων είναι αφενός να δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορεί κάποιος να βρει αυτό που έχασε και αφετέρου να αναρτά αγγελίες στον ιστότοπο αλλά και στο facebook.
Ταυτόχρονα μπορεί ο επισκέπτης των σελίδων και του blog να ανακαλύψει συμβουλές, πολλές από τις οποίες προέρχονται από την εμπειρία που μοιράστηκαν μαζί μας άλλοι επισκέπτες των σελίδων μας.
Έχει αποδειχτεί βέβαια ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας είναι να προνοήσουμε έναντι πιθανής απώλειας. Γι' αυτό το λόγο συνιστούμε να δείτε τις συμβουλές που δίνουμε αλλά και να σκεφτείτε σοβαρά την αγορά προϊόντων που οι σελίδες προτείνουν και τα οποία πιθανώς να σας σώσουν από πολλά βάσανα και στεναχώριες. Για αυτό ρίξτε μια ματιά στα :
ΧΑΘΗΚΑΝ
Αγγελίες για κατοικίδια  που χάθηκαν, τσάντες, βαλίτσες,  κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, laptop, πολύτιμα αντικείμενα, έγγραφα και άλλα πολλά.                            
ΒΡΕΘΗΚΑΝ
Αγγελίες για κατοικίδια που βρέθηκαν, τσάντες, βαλίτσες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, laptop, πολύτιμα αντικείμενα, έγγραφα και άλλα πολλά.                                         
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χρήσιμα τηλέφωνα και πληροφορίες.
Τι θα κάνετε αν  χάσατε κάτι. Τι πρέπει να κάνετε για να μην βρεθείτε στην πολύ δυσάρεστη  θέση της απώλειας.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε πηγαίνετε στην σελίδα
http://lostandfound.gr/index.php


Δεν υπάρχουν σχόλια: