Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Γ. Μιχαλόπουλος : Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων ηλίθιε!!!



Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων ηλίθιε!!!


Για να παραφράσω το βιβλίο "Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε", καιρός είναι να συνειδητοποιήσουμε πως όπως πέθανε ο κομμουνισμός, έτσι σβήνει και ο καπιταλισμός!

Είναι φανερό πως το «σύστημα» πλέον δεν δουλεύει και μένει να αποδειχθεί περίτρανα στο «πειραματόζωο» Ελλάδα.

Υψηλά δημοσιονομικά χρέη που επιχειρείται να αντιμετωπιστούν με σκληρή λιτότητα και υψηλή φορολογία. Συνταγή 100% αποτυχημένη, που απλώς οδηγεί σε ακόμη υψηλότερα χρέη, ακόμη σκληρότερη λιτότητα, ακόμη υψηλότερη φορολογία, ανεργία, φτώχεια.

Το μοντέλο «ανάπτυξης» που επιλέχθηκε για την Ελλάδα είναι εξ ορισμού αποτυχημένο έως αποκρουστικό και ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο.

Να δει ολόκληρος ο πλανήτης πως το καπιταλιστικό σύστημα φέρνει φτώχεια αντί για πλούτο και πόνο αντί για χαρά στους λαούς.

Οπότε τι απομένει: Μα φυσικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα «μεταμφιεσμένη» με το προσωπείο της φιλανθρωπίας: όλοι οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε τροφή και κατοικία, ζώντας αρμονικά υπό το «φως» της πανθρησκείας! 

Και αν τα παραπάνω τα βλέπετε σαν ένα πολύ μακρινό ή ευφάνταστο σενάριο, ρωτήστε και τον Πάπα που επισκέπτεται τέλη Σεπτεμβρίου τον ΟΗΕ για να διακηρύξει τη «Νέα Παγκόσμια Οικονομική και Οικολογική Τάξη»!

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/4457-είναι-η-νέα-τάξη-πραγμάτων-ηλίθιε

Δεν υπάρχουν σχόλια: