Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ...





ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ
Η συγκυβέρνηση υπέβαλε την παραίτησή της ή μάλλον ο κ. Τσίπρας την παραίτησε υποβάλλοντας την παραίτησή του. Αν αυτό το είχε κάνει πριν καιρό όταν, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του 62% "ΟΧΙ" των ΕΛΛΗΝΩΝ, ύψωνε το ανάστημά του και έφευγε ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, σήμερα θα ήταν ο ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ πολιτικός ηγέτης  της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Τότε η παραίτησή του θα είχε ΝΟΗΜΑ. Σήμερα όμως η παραίτησή του μας αφήνει παγερά αδιάφορους αφού αποδεικνύει την ύπαρξη ενός πολιτικού παλαιάς κοπής που μεταχειρίζεται ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ τερτίπια για να αποφύγει τις συνέπειες των όσων υπέγραψε  και που θα γίνουν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ από των ελληνικό λαό εξ αιτίας των δεινών που θα επιφέρουν στη ζωή του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας τους επόμενους μήνες.
Πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι με αυτό τον πολιτικό ελιγμό θα καταφέρει να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Πιστεύει ότι παρόλο το χοντρό και αποκρουστικό πολιτικό παιγνίδι που έπαιξε ο Ελληνικός λαός θα του συγχωρήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις  του στην Θεσσαλονίκη και θα τον ξαναψηφίσει. Όποιος το κάνει είναι άξιος της τύχης του και φυσικά δεν θα δικαιούται να διαμαρτυρηθεί για τα δεινά που φέρνει η εφαρμογή του 3ου μνημονίου. Ο Τσίπρας απέδειξε με την στάση του ότι δεν αποτελεί λύση αλλά μέρος του μνημονιακού προβλήματος.
Όσο για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛΛ. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Πάνος Καμμένος είχε εμφανιστεί στην προεκλογική διαφήμιση των ΑΝ.ΕΛΛ. να συγκρατεί τον μικρό Αλέξη να μην εκτροχιάσει το τραίνο. Όταν όμως στην πραγματικότητα βρέθηκε μπροστά στον κίνδυνο του εκτροχιασμού του αντιμνημονιακού τραίνου, με τον Αλέξη να υπογράφει το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, αντί να παραιτηθεί προτίμησε την συμπόρευση στο "αριστερό μνημόνιο" συμπλέοντας παράλληλα με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ. Τώρα, στις επερχόμενες εκλογές, θα εισπράξουν οι ΑΝΕΛΛ την ανταμοιβή για την θέση αυτή του προέδρου τους. Δυστυχώς για όλους όσους στήριξαν την αντιμνημονιακή κίνηση των ΑΝ.ΕΛΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ  ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ και αν οι ΑΝ.ΕΛΛ βρεθούνε εκτός Βουλής θα πρέπει να αποδώσουν τις ευθύνες σε όσους  οδήγησαν την παράταξη στο να απαρνηθεί τις θέσεις και τις ιδέες της.
Όσοι παραμένουμε σταθερά αντιμνημονιακοί  προερχόμενοι είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τους ΑΝ.ΕΛΛ θα πρέπει να κάνουμε ΚΑΘΑΡΑ τις ΝΕΕΣ επιλογές μας . ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: