Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ .....

από τα"ΝΕΑ" 6.9.2010


Έχουν άραγε συνειδητοποιήσει οι πολιτικοί μας τι σκέπτονται οι πολίτες για αυτούς . Αν δεν το γνωρίζουν τους το παρουσιάζω μέσα από ένα κείμενο και από ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρύτατα στο διαδίκτυο αλλά και από στόμα σε στόμα.

Λένε ότι είναι καλλίτερα να ξέρεις από το να μη γνωρίζεις. Το θέμα είναι αν θα βάλουν μυαλό και αν , πέρα από τις προσωπικές τους βλέψεις και συμφέροντα, θα ενδιαφερθούν και για τον Ελληνικό Λαό.

Είναι κρίμα βέβαια να βάζουμε μέσα στο ίδιο καζάνι δίκαιους και άδικους όμως αυτή είναι η ατυχία του επαγγέλματος.


ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ


Θα τα λέμε και θα τα ξαναλέμε. Εκτός από κάποιους αγνούς ανθρώπους που μπαίνουν στην πολιτική αποφασισμένοι να προσφέρουν υπηρεσίες στην πατρίδα, άσχετο αν οι πιο πολλοί κι απ' αυτούς απορροφώνται από το «σύστημα», η πλειοψηφία τους ξέρει γιατί ανακατεύεται, όντας ακόμη στο δημοτικό σχολείο. Προσοδοφόρο το επάγγελμα (ναι, επάγγελμα κι από τα πιο βρώμικα).


Οικογενειακές πολιτι­κές ρίζες, που επιτρέπουν στους πατεράδες να ετοιμάζουν τα παιδιά τους για τη «στρωμένη δουλειά», μηχανισμοί δοκι­μασμένοι χρόνια, ώστε να εγγυώνται επιτυχία, και να τα απο­τελέσματα...


Κατά καιρούς δημοσιεύουμε στο περιοδικό μας λόγια ποιητών μεγάλων, και διάσημων πνευματικών ανδρών για την πολιτική και τους πολιτικούς τους ψεύτες και τους απατεώνες. Και έχουν μιλήσει γι' αυτούς, ο ΡΟΪΔΗΣ, ο ΣΟΥΡΗΣ, ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ο ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ, ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, ο ΚΟΡΑΗΣ και τόσοι άλλοι. Κι είναι σαν να μιλάνε για τους σημερινούς.


«Ακάθαρτα στοιχεία», «ασύστολους ψεύτες», «φελλούς που επιπλέουν», «ληστές του δημόσιου πλούτου», «πουλημένους» κ.λπ., κ.λπ. Μ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους στολίζουν. Αυτοί οι πολιτικοί επιτρέπουν να ακονί­ζουν τα νύχια τους οι διεθνείς κερδοσκόποι και όσοι από χρόνια σχεδιάζουν το ξεπούλημα και τη διάλυση της πατρί­δας μας. Θα το επιτρέψουμε; Ας ακουστεί, επιτέλους, και η φωνή αυτών που πληρώνουν τη νύφη.


Η ΣΥΝΤΑΞΗ

Πηγή:

Διμηνιαίο Περιοδικό «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ»

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

Και τώρα το ανέκδοτό για το οποίο σας μιλήσαμε παραπάνω:

Ένας γιατρός Ισραηλίτης λέει:

«Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε άλλο και σε έξι εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!»

- Ένας Γερμανός γιατρός λέει:

«Αυτό δεν είναι τίποτα, στην Γερμανία βγάζουμε τον εγκέφαλο ενός ατόμου, τον βάζουμε σε ένα άλλο και σε τέσσερεις εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

-Ένας Ρώσος γιατρός λέει:

«Ούτε αυτό είναι τίποτα, στην Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε την μισή καρδιά από ένα άτομο, την βάζουμε σε ένα άλλο και σε δυο βδομάδες ψάχνουν και οι δύο για δουλειά!»

-Ακούγοντας όλα αυτά ο Έλληνας γιατρός απαντάει:

«Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες, είστε πολύ πίσω! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε τριακόσια άτομα χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και χωρίς αρχ..α, τους βάλαμε στη βουλή.. και τώρα όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά και για χαμένες συντάξεις!

Είναι λοιπόν άραγε έτσι οι πολιτικοί μας; Ο καιρός θα το δείξει και μάλιστα σύντομα.

Βλέπετε πολλά πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες. Θα μείνουν άραγε οι βουλευτές πιστοί στον όρκο τους και στο Σύνταγμα να υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών και του Έθνους ή θα γίνουν όργανα της βούλησης του κάθε πολιτικού αρχηγού φοβούμενοι μήπως χάσουν την βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: