Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ






Έλαβα σήμερα την ημερήσια ενημέρωσή μου από τον ιστοχώρο http://greeksurnames.blogspot.com/ που αναφέρεται σε επιθέσεις που δέχθηκαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOG και που οδηγούν σε καταστάσεις πολιτικής ανωμαλίας.

Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να βγαίνουν στο φως ώστε οι χρήστες του διαδικτύου αλλά κυρίως οι Έλληνες πολίτες να είναι ενήμεροι για τις ενέργειες των κύκλων της ανωμαλίας.


ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ “ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ” ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...


Όπως φαίνεται αγαπητοί φίλοι ενοχλούμε, ενοχλούμε πολύ και πολλούς. Δεν εξηγείται αλλιώς ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες εναντίον μας.

Στις 2 Σεπτεμβρίου το χυδαίο blog που φαίνεται παρακάτω, και εμφανίστηκε ως ένα δήθεν αντίγραφο του «Τρωκτικού», επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα, σε ένα πατριωτικό ιστολόγιο αιχμής, στον φίλο και συναγωνιστή Θάνο http://koukfamily.blogspot.com/, δίνοντας με ανάρτησή του, το έναυσμα στους “κουκουλοφόρους”, όπως αποδεικνύεται, του διαδικτύου, να επιτεθούν σπιλώνοντας με ύβρεις το ιστολόγιό του.

Το πατριωτικό ιστολόγιο κατακλύστηκε από υβριστικά σχόλια, και η αντίδραση του διαχειριστή ήταν άμεση, αποκαθιστώντας την τάξη.

Ποιοί όμως είναι οι άνανδροι που κρύβονται πίσω από το blog αυτό, και για ποιόν λόγο επιτέθηκαν; ... Σε αναρτήσεις τους διαφημίζουν φεστιβάλ αντιεξουσίας με τους τρεις δολοφονημένους Έλληνες από τις μολότοφ τους.

Αναγνωρίζουν τους «ψευτομακεδόνες», και έχουν σχόλια αντιεξουσιαστών που διατηρούν και άλλα αναρχικά blogs. Είναι λοιπόν προφανές ότι πρόκειται για παραφυάδες του εγχώριου Ιndymedia, και όργανα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και η επίθεση αυτή δεν έγινε τυχαία, για να “διασκεδάσουν” υβρίζοντας, μερικά “ατίθασα νιάτα”.

Σημειωτέον, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τους επίθεση σε πατριωτικό ιστολόγιο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου το μαχητικό ιστολόγιο «Ελληνες Δημοκράτες Κρήτης» του φίλου Αλέξη http://cretanpatriot.wordpress.com/, επίσης μέλος των Ακομμάτιστων Ελλήνων Ιστολόγων, δέχθηκε σφοδρές λεκτικές επιθέσεις, με ύβρεις και απειλές κατά την ίδιας του της ζωής και των οικείων του. Εγκάθετοι που εξυπηρετούν συγκεκριμένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ συμφέροντα (και τους οποίους θα αποκαλύψουμε εν ευθέτω χρόνω), προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την ανεξάρτητη και αδιάφθορη ενημέρωση που προσφέρει μέσω των αποκαλύψεών του, τόσο στους πολίτες της Κρήτης όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξέραμε έως τώρα, ότι στο παρακρατικό Indymedia αναρτώνται σχέδια επιθέσεων, και διθύραμβοι για δολοφόνους αστυνομικών. Μετά και την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι τα τσιράκια της παγκόσμιας νέας τάξης, απλώνουν τα πλοκάμια τους και στο διαδίκτυο, τρομοκρατώντας και δολοφονώντας, όποιον αντιτίθεται στα σχέδια και στα συμφέροντά τους.

Ταυτόχρονα, το πολιτικό σύστημα ετοιμάζει μέτρα ελέγχου της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας, απαγορεύει την πρόσβαση των δημοσίων υπαλλήλων στα ανεξάρτητα blogs, και ολοένα πληθαίνουν οι εκούσιες και ακούσιες αναστολές λειτουργίας ιστολογίων.

Έντρομοι, παρακρατικός και κρατικός συρφετός, καταφεύγουν πλέον στην βία για να εκφοβίσουν και να φιμώσουν τα πατριωτικά ιστολόγια, έχοντας νιώσει πλέον βαθιά στο πετσί τους ότι εμείς αποτελούμε την μοναδική ελεύθερη φωνή που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια διαμελισμού της πατρίδος, και να τους στείλει στον αγύριστο.

Ακούστε μας λοιπόν, και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. «Κτυπώντας» εμάς, που καταθέτουμε καθημερινά την Ψυχή μας ΧΩΡΙΣ προσωπικό όφελος, σε έναν «στεφανίτη αγώνα», με μοναδική ανταμοιβή να δούμε μια μέρα την ΠΑΤΡΙΔΑ Ελεύθερη και Περήφανη, μας κάνετε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Η Ελληνική Ψυχή ποτέ δεν λύγισε, ούτε απέναντι σε άνανδρους, ούτε και σε ανδρειωμένους. Δεν θα λυγίσει ούτε και τώρα μπροστά σε διεφθαρμένους, πληρωμένους και προδότες. Παραμένουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ, μια ΓΡΟΘΙΑ, και παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της Πατρίδος!

«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ», «ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ» Πατριώτες

Ακομμάτιστοι Έλληνες Ιστολόγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: