Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το διάγγελμα που θα ‘θελα να ακούσω από έναν Έλληνα πρωθυπουργό




Το διάγγελμα που θα ‘θελα να ακούσω από έναν Έλληνα πρωθυπουργό
Γράφει ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Ελληνικέ Λαέ.
Στα τέλη του 9/1944 και ενώ ο Β. Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των ναζιστών μαινόταν, ιδρύθηκε μια οικονομική ομοσπονδία κρατών. Η Benelux. Ο καιρός πέρασε, ο πόλεμος τελείωσε και αυτή η ομοσπονδία μεγάλωσε και μετονομάστηκε και μετατράπηκε σταδιακά σε Ε.Ο.Κ. και κατοπινά σε Ε.Ε.
Ενδιάμεσα αυτών των ετών δημιουργήθηκαν και υπεγράφησαν λεόντειες συμφωνίες – συνθήκες που πήραν τα ονόματα τους από τις πόλεις που υπεγράφησαν όπως αυτή των Παρισίων, της Ρώμης όπου μεγάλωνε η σύνθεση των 3 αρχικών κρατών, των Βρυξελλών, του Μάαστριχ και ορισμένες άλλες.
Ανάμεσα σε όσους ενεπλάκησαν στην ένταξη της Χώρας μας στην Ε.Ε. σαφώς υπήρξαν συμπολίτες μας πολιτικοί που πίστεψαν πως αυτή η ένωση Κρατών θα ήταν μια ένωση Λαών για το κοινό καλό, αγνοώντας όμως πως αποτελεί την συνέχιση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου οι Λαοί της Ευρώπης θα έπρεπε -κατ΄ αυτούς- να υποστούν ατιμωτικές μειώσεις ως λαοί, έθνη και φυλές, στο όνομα ενός κομματιού χαρτιού, τυπωμένου με μελάνι, που ονομάστηκε «νόμισμα euro».
Το νόμισμα αυτό που δεν ήταν τίποτα παραπάνω από χειροπέδες στα χέρια των Λαών. Χειροπέδες που τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Μα και αυτών των τραπεζιτών που, ενδιάμεσα σ αυτά τα χρόνια, έκλεψαν τα πάντα από τους λαούς που τους είχαν εμπιστευτεί τις οικονομίες τους, προς χάριν του ξεβγάλματος μαύρου χρήματος και του παγκόσμιου δουλεμπόριου, δυνάμει του οποίου λειτουργούν με πολύ χαμηλό κόστος οι επιχειρήσεις τους.
Στην Πατρίδα μας Ελληνικέ Λαέ, είδαμε μέσα σ΄ αυτά τα χρόνια, τον Ελληνισμό να πληρώνει την αστική μονάδα πολλαπλάσια, σε σχέση με ότι πλήρωνε μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν καλεί για να κλείσει ένα ραντεβού με ιατρό του (ανύπαρκτου πλέον) συστήματος υγείας, ενώ είδαμε τον ΟΤΕ να ξεπουλιέται -για να μην είναι κρατικός όπως έλεγαν πουλημένοι ελληνόφωνες … πολιτικοί-, στους γερμανούς. Και μάλιστα στην γερμανική κρατική αντίστοιχη υπηρεσία.
Παράλληλα, μέσα σ αυτά τα χρόνια διαλύθηκε και λεηλατήθηκε η ΔΕΗ φέρνοντάς την σε σημείο να κοστίζει ο μηνιαίος λογαριασμός όσο πληρώναμε ετησίως μέχρι πριν από μόλις λίγα έτη, ενώ ταυτόχρονα μετατράπηκε σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
Το ίδιο και ανάλογα είδαμε στα αεροδρόμια μας, όπου και εκεί τα ξεπούλησαν οι εκβιαζόμενοι από γερμανικών συμφερόντων εταιρείες, στο γερμανικό δημόσιο. Το αυτό έγινε και με τα λιμάνια μας και προωθείτο το αυτό και στα νερά μας και στις συγκοινωνίες σταθερής και μη τροχιάς.
Είδαμε τις επιχειρήσεις μας να κλείνουν η μια μετά την άλλη ή και να εξαγοράζονται όπως η Πίτσος που εξαγοράστηκε από την γερνανική Bosch, είδαμε να καίγονται υπερκαταστήματά μας στο κέντρο της Αθήνας την ίδια ώρα που … συμπτωματικά άνοιγαν αντίστοιχα μεγαλοεπιχειρηματιών.
Επιχειρήσεις όπως η Γιούλα, η Softex, η Πειραϊκή Πατραϊκή, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης εξαφανίστηκαν, ενώ κολοσσοί όπως τα Ελληνικά Ναυπηγία … απλώς υφίστανται αφού εκμαυλίστηκαν από γερμανικών συμφερόντων επιχειρήσεις που έσπερναν γύρω τους μίζες.
Είδαμε να μας απαγορεύουν φύλαρχοι να συνεργαστούμε με χώρες πατροπαράδοτες φιλικές. Είδαμε το εξωτερικό μας εμπόριο να εξαφανίζεται.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Πατρίδα μας έχασε χιλιάδες Ελλήνων που πιέστηκαν αφόρητα από ότι ονόμασαν πουλημένοι πολιτικοί ως μνημόνια ενώ εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων έφυγαν για τα ξένα για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Είδαμε και ζήσαμε κατασχέσεις κατοικιών πτωχών συμπολιτών μας στο όνομα αυτού που ορισμένοι σαθροί ονόμασαν «εξυγίανση» και αυτής της ανακεφαλαιοποίσης των τραπεζών μιας και από τις κλοπές δεν είχε μείνει ουδεμία πραγματική ρευστότητα. Και όλα αυτά την ώρα που η άρχουσα τάξη, στην χειρότερη, κυρήσσοντας μια εικονική πτώχευση, απολάμβανε τον κλεμμένο κόπο των Ελλήνων.
Ελληνικέ Λαέ,
αναγνωρίζοντας το βάρος που έχω με την Κυβέρνησή έναντι της ψήφου σου, από αυτή τη στιγμή διακόπτω και παύω δια παντός την ένταξη της Πατρίδας μας, της Ελλάδας, με ότι ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ χρησιμοποιώντας για 2-3 μήνες τα αποθέματα χρήματος που υπάρχουν στην Χώρα, θα προχωρήσουμε στην έκδοση Εθνικού Νομίσματος.
Έστω και καθυστερημένα θα έχουμε την οικονομική πορεία της Γροιλανδίας που αποχώρησε προ πολλών ετών από την Ένωση αυτή που μόνο Ένωση Δημοκρατίας δεν είναι.
Φεύγουμε για τους ίδιους λόγους που δεν μπήκαν στην euroζώνη και ουσιαστικά στην Ε.Ε., η Μεγάλη Βρετανία, η Δανία, Νορβηγία, η Σουηδία.
Το σύνολο των μνημονιακών νόμων, από αυτή την στιγμή, δεν ισχύει, ενώ επανέρχονται και ισχύουν οι νόμοι που είχαμε προς της εισόδου της τρόικα στα Εδάφη μας.
Ζητώ από την Δικαιοσύνη, να οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους ανεξαιρέτως που έκλεψαν, μείωσαν και έβλαψαν την Πατρίδα και τους Πολίτες Αυτής.
Ζητώ από τους υπουργούς και τα όργανα του Κοινοβουλίου να δώσουν Εντολή στους ενστόλους να διαφυλάξουν ως εαυτό την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια και τους διδασκάλους να διδάξουν στα παιδιά, το τι πραγματικά συνέβη στην Χώρα από το 1940 και εντεύθεν.
Καλώ επίσης και τους νομικούς να συντάξουν προτάσεις για να γίνουν νόμοι και τμήμα του Συντάγματος όπου δυνάμει αυτών, άεργοι δεν θα έχουν ποτέ το δικαίωμα εκλογής τους στο Κοινοβούλιο. Επίσης σύμφωνα με το νέο Σύνταγμα θα γίνεται σαφές τοις πάσι πως ο Βουλευτής είναι υπάλληλος του Ελληνισμού και όχι δυνάστης του.
Ελληνικέ Λαέ, η σημερινή μέρα δεν αποτελεί την επίσημη λήξη -για την Χώρα μας- του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς αυτός θα λήξει, μόλις εισπράξουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις, στο σύνολό τους, από την Γερμανία.
Ο Θεός Θέλει η Ελλάδα να ζήσει και θα ζήσει.

http://olympia.gr/2015/06/25/το-διάγγελμα-που-θα-θελα-να-ακούσω-από/

Δεν υπάρχουν σχόλια: