Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πως ένα δυαράκι στα Πατήσια θα προσφέρει εκατομμύρια Ευρώ στα FUNDS


Πως ένα δυαράκι στα Πατήσια θα προσφέρει εκατομμύρια Ευρώ στα FUNDS
Είναι παραπάνω από φανερό ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. Οι αποδείξεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν ανοίγει τα μάτια του να δει την αλήθεια.
Είναι σα να είμαστε όλοι υπνωτισμένοι και οτιδήποτε και να συμβεί, εμείς πιστεύουμε ότι γίνετε κάτι διαφορετικό, παρόλο ότι είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Το σενάριο που εκτυλίσσεται μπροστά μας έχει παιχτεί τόσες φορές, και σε τόσες πολλές χώρες του κόσμου, αλλά εμείς δυστυχώς συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτά να συμβαίνουν.
Δε θα πω για τα αεροδρόμια, που είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει!
Οι ισχυροί της γης καταστρέφουν την οικονομία χώρας που έχει «ασημικά» (στην προκειμένη περίπτωση τα αεροδρόμια, αλλά στη λέξη ασημικών μπορείτε να βάλε λιμάνια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ… κλπ). Οι αφέντες (Γερμανοί) είναι ανένδοτοι για οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος (μνημονίου). Οι "Έλληνες" πολιτικοί, που δήθεν έκαναν διαπραγμάτευση, πωλούν τα αεροδρόμια σε τιμή ευκαιρίας. Τότε έρχεται Γερμανική εταιρία (δηλαδή εταιρία της χώρας που πολέμησε ανελέητα την χώρα μας  για να εφαρμόσει το δήθεν πρόγραμμα χωρίς οίκτο), να αγοράσει τα αεροδρόμιο σε τιμή ευκαιρίας και να τα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια. Όμως η γερμανική Hochtief, που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος, χρωστάει 800 εκατ. ευρώ φόρους στο Δημόσιο και τώρα εμφανίζεται μια άλλη γερμανική  εταιρία να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα αεροδρόμιά μας. Άραγε, η Γερμανική Fraport πόσα θα χρωστάει μετά από 40 χρόνια; Το απόλυτο ξεπούλημα!
 Ας πάμε τώρα το απόλυτο σχέδιο!
Πριν να καταλειφθεί η εξουσία από τον  Σύριζα και την παρέα του κατέβαιναν ΑΥΤΟΙ στις εκλογές με τα εξής συνθήματα: «Σκίζω τα μνημόνια», «καταργώ τα μνημόνια με ένα νόμο», «Go Home Merkell» και φυσικά «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτά όμως ΤΩΡΑ μετά τις εκλογές άλλαξαν όπως γνωρίζουμε όλοι.
Ας πάμε στο περιβόητο σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
Πολλοί, όταν άκουσαν για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια θα αναρωτήθηκαν: «Καλά, μα  τι θα το κάνει η τράπεζα το δυάρι στα Πατήσια;» Και όμως…. Ας δούμε παρακάτω πόσο οργανωμένο είναι το σχέδιο, και πόσο πουλημένοι προδότες είναι αυτοί που μας διοικούν!!!
Τα βήματα ήταν και είναι τα εξής:
1) Έχει ξεκινήσει η «κρίση» λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη. Κρίση-δημιούργημα, που δεν είναι άλλη από εισαγωγή φτηνών εργατών στις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ισχυροί της Ευρώπης θέλουν φτηνά εργατικά χέρια, και μόνο αν εισάγουν εργάτες θα μπορεί να το πετύχουν αυτό. Πως γίνετε η Ελλάδα να έχει 40% ανεργία, η Ευρώπη να καταστρέφετε οικονομικά, αλλά παρόλο αυτά να υποθάλπεται η εισαγωγή οικονομικών λαθρομεταναστών; (Προσοχή δεν μιλάμε για πρόσφυγες από τις εμπόλεμες χώρες που και για αυτούς έχουν τεράστια ευθύνη οι αμερικανοί και οι ευρωπαίοι σύμμαχοι τους και που και αυτοί θα μετατραπούν σε είδος προς εκμετάλλευση). Η απάντηση είναι απλή: ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! Τα πάντα είναι ΚΕΡΔΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ. Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, θα τους δίνανε οδηγίες να πάνε σε hotspot κάπου στην Τουρκία. Αλλά ο σκοπός είναι η εισαγωγή φτηνών εργατών στην Ευρώπη.
Επομένως η λαθρομετανάστευση θα συνεχιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και για όσο καιρό θέλουν αυτοί που κρύβονται πίσω από το μεγάλο μεταναστευτικό  κύμα!
2) Κερδίζει ο Σύριζα τις εκλογές με το σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
3) Ανακοινώνει πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας.
4) Αποφασίζει η κυβέρνηση Τσίπρα να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια στα distressed funds. Δηλαδή, κρατάει την υπόσχεσή του ο Τσίπρας, οι κατοικίες των Ελλήνων δεν πάνε στους τραπεζίτες, αλλά σε εταιρίες εκμετάλλευσης ακινήτων, στις οποίες θα αναθέσει η τράπεζα τη διαχείριση του δυαρίου στα Πατήσια (και όλων των άλλων σπιτιών που θα κατασχεθούν). Κατόπιν μάλιστα απαίτησης της ΕΚΤ στον πλειστηριασμό τα Funds θα αγοράσoyn όλα τα σπίτια σε τιμές ευκαιρίας!
5) Η "Ελληνική" κυβέρνηση ανακοινώνει ότι θα δοθούν επιδόματα ενοικίου στους κακόμοιρους «πρόσφυγες».  Όμως Σύριοι υπάρχουν ελάχιστοι πλέον. Οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί, Μαροκινοί, από Μπαγλαντές, κλπ. (Αλήθεια και οι Μαροκινοί έχουν πόλεμο στην πατρίδα τους; Και γιατί δεν περνούν απέναντι στην Ισπανία, που είναι δύο βήματα, και έρχονται στην άλλη άκρη της Μεσογείου για να βρεθούν στην οικονομικά κατεστραμμένη Ελλάδα;) Αυτοί  όλοι λοιπόν θα πάρουν τα επιδόματα ενοικίου!… Όμως εδώ  δεν μιλάμε για προσφυγικό αλλά για κάτι πολύ σοβαρότερο και με απροσδιόριστες και όχι μόνο συνέπειες για την χώρα μας.
6) Η εταιρία που θα διαχειριστεί τα καινούργια σπίτια που τα έχει πάρει σε τιμές ευκαιρίας θα βγάλει πολλά χρήματα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης κατοικίας για τους «πρόσφυγες» , απορροφώντας τα σχετικά κονδύλια που έχουν ήδη δεσμευτεί για την Ελλάδα!
Και έτσι το δυαράκι, και το κάθε δυαράκι, θα βγάλει πολλά λεφτά!
Στην ουσία λοιπόν… Φέρτε επιπλέον Πακιστανούς, Μαροκινούς κοκ, και πάρτε τα σπίτια από τους Έλληνες! Γιατί μόνο έτσι θα παίρνετε Ευρωπαϊκά κονδύλια επιδότησης κατοικίας για πρόσφυγες.
Τα funds λοιπόν  θα «κλέψουν» στην ουσία καμιά 300ρια διαμερίσματα. Αυτά τα σπίτια θα τα πάρουν από Έλληνες που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν το δάνειό τους. Δεν είναι εγκληματίες, απλά είναι άνθρωποι που η κακή οικονομική κατάσταση τους έφερε σε δύσκολη θέση. Όταν η οικονομία πήγαινε καλά και είχαν καλή δουλειά, αποφάσισαν να πάρουν δάνειο και να αγοράσουν σπίτι. Με την κρίση όμως, τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Έτσι, αυτά τα διαμερίσματα θα τα πάρει η εταιρία με τους πλειστηριασμούς. Και θα τα πάρει σε τιμή ευκαιρίας!
Τότε, η εταιρία αυτή θα τα νοικιάσει σε λαθρομετανάστες. Και ποιος θα πληρώνει; Η Ευρώπη φυσικά, με διάφορα κονδύλια. Η ίδια Ευρώπη που δεν χαλαρώνει το χρέος, η ίδια Ευρώπη που δεν βοηθά τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν κρίση. Η ίδια Ευρώπη που δίνει χρήματα στην Τουρκία (παρόλο που όλοι λένε ότι συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS). Αυτή η Ευρώπη θα δίνει κονδύλια για τα  ενοίκια των λαθραίων, γιατί ο σκοπός της Ευρώπης είναι τα φτηνά εργατικά χέρια.
Άρα αυτοί που τα σχεδιάζουν θα μετατρέψουν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη σε γκέτο φτηνών εργατών.
Σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια. Όταν αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Όταν η κρίση θα γίνει χειρότερη. Όταν τα σπίτια των Ελλήνων θα πάνε στα χέρια εταιριών που θα τα νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες, και με τη σειρά τους, οι εταιρίες θα πληρώνονται με Ευρωπαϊκά κονδύλια! Και μιλάμε για ΠΟΛΛΛΛΑΑΑ ΛΕΦΤΑ!
Και σε όλο αυτό το σχέδιο δυστυχώς οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) με την πολιτική του ήταν συνεταίροι των διεθνών κορακιών.
Σκεφτείτε το λίγο… το απόλυτο σχέδιο ε;;
Στην ουσία, αν ο Τσίπρας δεν άλλαζε το νόμο για τους πλειστηριασμούς και άν δεν ξεπούλαγε τα κόκκινα δάνεια, τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν πραγματοποιήσιμο. Άρα…..
Ας το καταλάβουμε οι ισχυροί του χρήματος, τα διεθνή κοράκια, δεν θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε έθνη. Θέλουν καταναλωτές, που θα πληρώνουν φόρους, πρόστιμα, επιτόκια, υπηρεσίες. Φτηνά εργατικά χέρια, οικονομικούς δούλοι, χωρίς κριτική σκέψη.
Ο σημερινός Σύριζα είναι το κόμμα του 3% που με την αντιμνημονιακή ρητορική του το πήγαν στο 30% για να εκτελέσει τις εντολές της ελίτ, αφού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν πλέον χάσει τη δύναμή τους. Οι ισχυροί έπρεπε να βρουν την επόμενη μαριονέτα τους και δυστυχώς το πέτυχαν. Βραχυκύκλωσαν την Αριστερά   και σιγά σιγά καταστρέφουν την Ελλάδα. Ό,τι έχει μείνει όρθιο δηλαδή. Ξεπουλάει δυστυχώς ο νέος ΣΥΡΙΖΑ τα πάντα και διαλύει ό,τι πατριωτικό έχει μείνει. Οι προδότες, άθεοι, ανθέλληνες, εθνομηνενιστές, κλέφτες και απατεώνες έχουν ένα σκοπό μόνο: Την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση των Ελλήνων.
Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά εμείς δυστυχώς κοιμόμαστε… και όταν θα ξυπνήσουμε… θα είμαστε δούλοι!
Σκέψεις πάνω σε άρθρο του strouthokamilos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: